КОЯ СЪМ АЗ

Здравей!

Казвам се Лили Тончева и съм консултант по личностно развитие и психично здраве. Сигурна съм, че имаш своя представа за това какво значи здрав, щастлив и успешен човек, но все нещо не ти достига да се превърнеш в такъв. Аз съм тук да ти помогна да извършиш тази трансформация, за да започнеш да живееш своя най-добър живот като най-добрата версия на себе си.

Научи повече за

Моята мисия

Моята мисия е да вдъхновявам хората да изградят своя дефиниция за любовта и да я прилагат към всичко в живота си, най-вече в отношението към себе си. В своята практика се стремя да върна на клиентите си усещането за лична сила и свобода да бъдат себе си, да се приемат безусловно и да създават живота на мечтите си, изпълвайки го с любов.

Program Image
Program Image

Тайната на всеки здрав, успешен и щастлив човек е, че той обича себе си!

Научи повече за

Selfcare Bulgaria

За мен важна част от любовта към себе си е грижата – грижа към физическо, психическо и духовно благополучие и израстване на личността. Тази идея ме вдъхнови да създам проекта Selfcare Bulgaria – място, където можете да давате тази грижа на себе си. Тук ще намерите полезна информация и вдъхновение под формата на статии и книги, ценни съвети за пълноценен начин на живот в моите авторски обучения и подкрепа и мотивация по пътя към мечтите ви в срещите с мен.

Нека ти покажа

Моя път

Ще те преведа през път, по който аз самата съм минала. Дори и да е на моменти труден, обещавам ти, че гледката от върха си заслужава. Никога не се отказвай, великите неща изискват време. Ако беше лесно, всички щяха да го правят.

1
Дискомфорт

Човек, ще се промени само, когато желанието за промяна стане по-голямо от желанието да остане същия. Когато комфортната зона стане дискомфортна, започваме да търсим алтернативата.

2
Осъзнаване

Безуспешно се борех да изградя здрави и щастливи взаимоотношения в личен и професионален план, когато осъзнах, че връзката ни със себе си задава тона на всяка друга наша връзка.

3
Целенасочена трансформация

Когато избереш да тръгнеш по пътя, той се разкрива пред теб. Първата крачка е най-трудна, но ако е в правилната посока резултатите ще се разкрият веднага и ще те вдъхновят да продължаваш смело напред.

Присъедини се към клуба на победителите

Ти си достоен и заслужаваш всичко, за което мечтаеш!

Посветих години на обучение и работа, за да ми помогнат да изградя живота на мечтите си. Искам същото за теб.

Свържи се с мен

Моля, попълнете формуляра и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

    Your Bag
    Shop cart Your Bag is Empty